Schoonheidssalon All Beauty

Fijn dat ik me even voor mag stellen. Mijn naam is Ingrid Huisman, geboren in Brussel, getogen in Leeuwarden, alwaar ik in 1995 schoonheidssalon All Beauty startte.

Met veel passie geef ik sinds het ontstaan van All Beauty schoonheidsbehandelingen om je huid ten volste te laten stralen. Anti-aging, niet om je leeftijd te ontkennen maar om er op je mooist en fitst uit te zien, ongeacht je leeftijd. Het is tenslotte een gegeven, je voelt je goed als je er mooi uitziet en je ziet er mooi uit als je je goed voelt! Daar sta ik voor en wil er samen met jou alles aan doen om dit te bewerkstelligen.

Over de gevolgde opleidingen
In 1995 heb ik de opleiding STIVAS schoonheidsspecialist met succes afgerond en ben meteen m’n huidverzorgingsstudio All Beauty gestart. In de loop der jaren heb ik de nodige bijscholing en verdiepings-trainingen genoten, dit vakgebied staat bol van ontwikkelingen. De meest recente opleidingen/bijscholingen zijn therapeutische huidverbeterende behandelingen geweest waaronder micro needling en microdermabrasie, dermaplaning en bio/fruitzuurpeelings. Anti aging een zeer belangrijk onderdeel van de praktijk. De natuur een handje helpen, zonder cosmetische ingrepen, met een fantastisch resultaat, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Wat zeker een mooie en onmisbare aanvulling geweest is is het behalen van het diploma Make-up artist bij le Compte en Weilers te Amsterdam.

Wat me ook enorm intrigeert is de pure schoonheid die van binnenuit komt! Ik heb me breed georiënteerd en heb onder andere verdiept in reiki en kristaltherapy en voetreflexmassage waar ik dus ook gedegen certificaten voor heb mogen ontvangen. Bij de Dr. Roy Martina Experience ben ik 5 jaar lang trouwe student geweest en heb daar onder andere Mind & Body Connection, Omega Healing, 7th Sense Life Coach en de Crystallin opleiding gevolgd.

Met mijn kennis en ervaring geef ik me volledig over in de salon om jou te laten stralen, zowel van binnen als van buiten.

Ik verwelkom je graag,
Ingrid Huisman.